VERTROUWENSPERSOON

Sporten met elkaar geeft veel plezier en gezelligheid. Maar waar mensen bij elkaar komen wil er af en toe nog wel eens iets vervelends gebeuren. Misschien word je buitengesloten en durf je dat niet te bespreken met de leiding. De zin om te gaan sporten verdwijnt op den duur als er niets aan de situatie verandert. Vaak is het moeilijk om uit te komen voor problemen die je ondervindt en houd je deze het liefst voor je en weet je eigenlijk niet waar je ermee naar toe moet. Ook voor problemen rondom pesten, discriminatie agressie of geweld mag je altijd contact opnemen met de vertrouwenspersonen.

Een vertrouwenspersoon kan hierbij een rol voor jou spelen. De vertrouwenspersoon zal naar je luisteren en je helpen. Samen kunnen jullie naar een oplossing zoeken.

S.S.S. Irene wil dat de leden plezier houden in het beoefenen van de sport. De vertrouwenspersoon kan mogelijk oplossingen zoeken voor diegene die in problemen zitten of problemen veroorzaken.

Zoek je hulp, neem dan contact op met:
Joanne Rensink: j.rensink@sss-irene.nl
André Fukkink: a.fukkink@sss-irene.nl

Alle email verzonden naar bovenstaande mailadressen wordt direct gestuurd naar de betreffende vertrouwenspersoon, dit zonder inzage door bestuur, leiding of andere verenigingsleden. Jouw mail wordt dus persoonlijk en vertrouwelijk behandeld.