Ouder-&peutergym en kleutergym

Op zaterdagochtend zijn er ouder- & peutergym en kleutergym lessen buiten op de parkeerplaats en het schoolplein. In combinatie met de huidige Corona-regels gaan we met gereserveerde tijdslots werken waardoor het mogelijk is om ook met volwassenen te gymmen, in groepjes van 4.

Via onderstaande reserveermodule kun je een reservering plaatsen voor een bepaald tijdslot.
Er zijn per tijdslot voorlopig maximaal 15 plekken beschikbaar. Zijn er weinig aanmeldingen, dan worden er groepen samengevoegd, daarover ontvang je dan op vrijdag bericht. Zonder bericht, verwachten we jullie in het gereserveerde tijdsblok.
Reserveren voor de eerstvolgende zaterdag is mogelijk tot voorafgaande donderdag 18.00 uur. Daarna sluit de mogelijkheid tot reserveren. De ouder- & peutergroepen zijn momenteel in principe niet op leeftijd, maar jonge peuters zijn het beste op hun plek in de eerste groep.

Kom niet te vroeg. Mocht een les door slecht weer niet doorgaan, dan laten we dat uiterlijk zaterdagochtend 8 uur weten per mail. Afmelden na al gereserveerd te hebben, bijv. door ziekte? Stuur dan een appje naar Anita: 06-51722937.
Vragen over de lessen, dan graag tijdig mailen naar peuter-kleutergym@sss-irene.nl

Graag per kind 1 reservering aanmaken

Kies een datum en tijdslot

Vul in het veld van de achternaam ook svp de geboortedatum van het deelnemende kind in