DYNAMICTENNIS

Dynamictennis is een lichte snelle racketsport voor jong en oud.
Het is een tactisch spel en een dynamische sport. Dynamictennis kan enkel of dubbel worden gespeeld. Het wordt gespeeld met een foambal, volgens tafeltennisregels, met een net op tennishoogte op een badmintonveld. Dynamictennis is een racketsport die voordelen combineert van lawntennis en tafeltennis in een gemakkelijk te leren en betaalbare sport. Man en vrouw, jong en oud; iedereen kan het al snel met plezier spelen, zonder langdurige training vooraf.

Bij S.S.S. Irene hebben we verschillende dynamic tennis mix- en jeugdgroepen. Wil je recreatief spelen dan is dit mogelijk; speel je liever fanatiek of ben je een fervente wedstrijdspeler? Ook hiervoor bieden we een geschikt trainingsuur. Vanaf 8 jaar kun je terecht bij de dynamictennis jeugdgroep.

De dynamictennis mixgroepen onder leiding van Joke Westerveld trainen op maandagavond van 20.00-21.00 uur of op donderdagochtend van 09.30-10.30 uur.
De dynamictennis mixgroep onder leiding van Iris Hogenkamp-ter Maat traint op dinsdagavond van 21.00-22.00 uur. In de periode maart-einde seizoen 18-19 zal Gert Eeltink de leiding overnemen ivm zwangerschapsverlof van Iris.
De jeugdgroepen trainen op vrijdagmiddag van 16.30-17.30 uur. Ook deze les wordt verzorgd door Iris Hogenkamp-ter Maat. In de periode maart-einde seizoen 18-19 zal Nardie Somsen de leiding overnemen ivm zwangerschapsverlof van Iris en zal deze groep tijdelijk op maandag 16.00-17.00 trainen.

AFDELINGSBESTUUR DYNAMICTENNIS
Iris Hogenkamp-ter Maat
Gert Eeltink
Jan Navis
Linsey Selman
Hans Heister
Joke Westerveld